Apps ontwikkelen die iedereen graag gebruikt, dat is onze passie.

We worden er blij van wanneer technologie en prachtige ontwerpen samenkomen

MEER OVER ONS

Over ons

iOS apps • android apps • web apps

Logirix, proudly founded in Groningen! Wij weten van aanpakken ‘nait soezen, doorbroez’n!’. Een hardwerkend, nuchter en persoonlijk bedrijf werkend vanuit ons kantoor naast de Nieuwe Kerk en op een steenworp afstand van de binnenstad.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betrouwbare apps voor iOS en Android. We zijn een team van gedreven professionals die graag uitgedaagd worden om bijzondere mobiele applicaties te maken. We hebben naast het kantoor in Groningen ook een vestiging in Portugal.

Samen hebben we uitgebreide ervaring op het gebied van strategie, technische realisatie, visueel- en interactie ontwerp. We kunnen vanaf de start tot de implementatie van een project helpen. Door van begin tot eind samen te werken kunnen wij maximaal streven naar een succesvol resultaat.

Neem contact op

vacatures

bij Logirix zijn we trots op wat we doen

UX- & VISUAL DESIGNER (NL)

We zijn op zoek naar een ontwerper die zowel goed is in interactie als visueel ontwerp om ons te helpen de coolste nieuwe apps te maken.

Vereisten zijn een paar jaar ervaring, een goed gevoel voor bruikbare en innovatieve interfaces en een hands-on mentaliteit.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, klik dan op onderstaande knop of neem contact met ons op.

MOBILE DEVELOPER (PT)

Voor ons team in Castelo Branco (Portugal) zijn we op zoek naar mobiele ontwikkelaars.

Vereisten zijn een afgeronde software engineering studie, een paar jaar ervaring met mobiel ontwikkelen, een goed begrip van de Engelse taal en een passie voor innovatieve technologie.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, klik dan op onderstaande knop of neem contact met ons op.

MARKETING STAGIAIRE (NL)

We zijn op zoek naar een marketing- en communicatie stagiair om ons te helpen met zowel projecten voor onze klanten als onze eigen marketing.

Vereisten zijn het begrijpen van de verschillende sociale platformen en het vermogen om goede artikelen te schrijven.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, klik dan op onderstaande knop of neem contact met ons op.

wij werken voor

Wil je ons beter leren kennen?

Wil je ons graag persoonlijk ontmoeten? We vinden het altijd leuk om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten. Dus als je wilt weten wat we voor je kunnen doen of als je geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken, neem vooral contact met ons op! Tot snel?

NEEM CONTACT OP