VIDMIX – SOCIAAL STREAMING VIDEO PLATFORM

iOS en Android app

LEES MEER

VIDMIX

Stel je een online videoplatform voor waar je alle online video’s kunt bekijken die je leuk vindt, de een na de ander, van verschillende platforms terwijl je achterover leunt en niets hoeft te doen. Dit is misschien wel de nieuwe manier om online tv te kijken.

Op VidMix kun je bijvoorbeeld zoeken naar ‘Max Verstappen’ en video’s vinden van verschillende videoplatforms zoals YouTube, Vimeo, Twitch, etc. die je kunt combineren in je eigen persoonlijke kanaal. Dit kunnen afzonderlijke video’s of gemodereerde videokanalen zijn.

VidMix zal nieuwe beschikbare video’s aan jouw persoonlijke kanaal toevoegen zodra ze verschijnen. Je kunt dus elke dag checken om de nieuwste video’s over Max Verstappen te bekijken.

VidMix is een sociaal streaming videoplatform. Het is net Spotify voor video’s, maar dan anders. Je verzamelt video’s die overeenkomen met je persoonlijke behoefte. En je krijgt een melding als er nieuwe video’s zijn die je kunt bekijken.

DOEL

Ontwerp en ontwikkel een mobiel platform waarmee mensen video’s van verschillende platforms naadloos bekeken kunnen worden. Mensen moeten video’s en kanalen kunnen zoeken en hun eigen persoonlijke kanalen kunnen maken om elke dag up-to-date te kunnen blijven.

AANPAK

We hebben eerst een prototype gemaakt om de technische integratiemogelijkheden voor de belangrijkste videoplatforms te testen. We hebben vervolgens het visuele en interactieontwerp gemaakt en in een prototype gezet om de beste gebruikerservaring te realiseren. Vervolgens hebben we het platform in sprints van drie weken gebouwd.

RESULTAAT

Een iOS- en Android-app waar je achtereenvolgens video’s van verschillende videoplatforms kunt bekijken alsof je traditionele tv kijkt.

AFBEELDINGEN

AFBEELDINGEN

Ook met ons samenwerken?

De afgelopen jaren hebben we voor veel bedrijven mogen werken. Sommigen zijn early stage startups, anderen bekendere grote organisaties. De gemene deler is altijd dat ze ons een uitdaging hebben gegeven waar we ons met plezier in vast konden bijten.

LATEN WE EENS KOFFIE DRINKEN