SPOTTERY WEB APP

Op zoek naar jouw droomhuis

BEKIJK DE WEBAPP

SPOTTERY

De berichten van de oververhitte huizenmarkt vliegen ons om de oren. En ook in onze eigen omgeving zien we dat het steeds moeilijker wordt om een betaalbare woning naar wens te kopen. In de stad, maar óók ver daarbuiten. Vooral starters hebben het lastig. Is het je eindelijk gelukt dat ene huis te bezichtigen en een bod te doen, wordt je riant overboden door iemand die ook nog eens alle voorbehouden overboord heeft gegooid. Dat maakt het in deze tijd enorm lastig om een eigen plek te vinden. Toch moet het voor iedereen mogelijk kunnen zijn om een huis naar wens te kunnen kopen. Spottery is een initiatief dat deze wens realiseert.

Spottery nam contact op met Logirix om expertise in huis te halen over de verschillende mogelijkheden binnen de wereld van apps. Een initiatief in de vorm van een app om mensen aan een huis te helpen, zonder haken of ogen, sprak Logirix aan. De keuze viel voor een webapp, en zodoende ging Logirix aan de slag met de bouw. Inmiddels is Spottery live en toegankelijk voor iedereen op zoek is naar zijn of haar droomhuis.

Met de web app neem jíj́ het initiatief en spot je dat ene huis waar je altijd al hebt willen wonen en voeg je deze toe aan je droomlijst. Vervolgens leg je met behulp van de app contact met de eigenaar door het sturen van een online kaartje. Met een beetje geluk hebben jullie een match! Daarnaast is het mogelijk om jouw woonwensen met je familie en vrienden te delen zodat zij kunnen mee zoeken naar jouw droomhuis. De web app geeft tevens de mogelijkheid om je eigen woning te verkopen. Er bevindt zich in de web app namelijk een kaart met het gehele woningaanbod waarop je je eigen huis kan plaatsen.

De app is aan het begin van de zomer gelanceerd. Logirix is met trots verantwoordelijk voor de technische realisatie van de Spottery web app. Momenteel focussen we ons op de doorontwikkeling van de app en het introduceren van nieuwe functionaliteit.

Een impressie van de web app voor Spottery is hieronder te vinden.

Naast iOS en Android apps bouwen wij dus ook web apps. Meer weten over de web apps van Logirix? Neem contact op met Klaas.

AFBEELDINGEN

BEKIJK DE APP OP SPOTTERY.NL

Ook met ons samenwerken?

De afgelopen jaren hebben we voor veel bedrijven mogen werken. Sommigen zijn early stage startups, anderen bekendere grote organisaties. De gemene deler is altijd dat ze ons een uitdaging hebben gegeven waar we ons met plezier in vast konden bijten.

NEEM CONTACT OP