DIG-IN – STUDENTEN GIVE-AWAY-BOX GAAT MOBIEL

We hebben de iOS & Android app ontwikkeld met backend & API

CHECK ONZE CASES

DIG-IN

Dig-In is een in Londen gevestigd marketingbedrijf dat jaarlijks 400.000 dozen met meer dan 6 miljoen producten naar 140 universiteiten verstuurt. Deze dozen bereiken 80% van de nieuwe studenten. Zodat ze producten kunnen proeven en genieten van gratis aanbiedingen. Dig-In werkt met grote merken zoals Coca Cola en Amazon.

Tot voor kort konden studenten vervolgens prijzen winnen door naar de Dig-In-website te gaan en formulieren in te vullen met vragen van de merken die de gratis productmonsters hebben verstrekt. Maar dit gaat dit jaar veranderen door de studenten een mobiele app te bieden die alle enquêtes bevat die bij de producten in de doos horen, maar de app gaat ook een platform worden waar studenten regelmatig nieuwe enquêtes te zien krijgen om meer prijzen te winnen en speciale kortingen te verdienen.

Met de app groeit Dig-In van een seizoensorganisatie naar een bedrijf dat gedurende het gehele jaar door merken gebruikt kan worden om enquêtes naar honderdduizenden studenten te versturen.

DOEL

Ontwikkel een mobiel platform waar mensen kunnen inloggen met de code op hun doos met producten en vervolgens alle enquêtes kunnen beantwoorden die aan deze doos zijn gekoppeld. Hierna krijgen mensen periodiek nieuwe enquêtes om prijzen te winnen en kortingen te verdienen.

AANPAK

Het project had een harde deadline. Daarom moesten we een snel Agile-team opzetten om wekelijkse releases naar de klant te kunnen sturen. Door elke week nieuwe functies toe te voegen en bugs te verhelpen, groeiden we elke week verder uit tot een beter product. Op deze manier konden we verzekeren dat er een goed werkend eindproduct was wanneer de deadline bereikt werd.

RESULTAAT

Een iOS- en Android-app waar mensen zich kunnen registreren, enquêtes kunnen beantwoorden en prijzen kunnen verdienen. Achter de app staat een backend die middels een API ontsloten wordt. Het geheel is robuust uitgevoerd om de honderdduizenden studenten goed te kunnen bedienen.

AFBEELDINGEN

AFBEELDINGEN

Ook met ons samenwerken?

De afgelopen jaren hebben we voor veel bedrijven mogen werken. Sommigen zijn early stage startups, anderen bekendere grote organisaties. De gemene deler is altijd dat ze ons een uitdaging hebben gegeven waar we ons met plezier in vast konden bijten.

NEEM CONTACT OP