Wij werken graag Agile en gaan daarmee voor een optimaal resultaat.

Onze aanpak stemmen we af op onze klant, de gewenste oplossing, de complexiteit, het beschikbare budget en de planning

LEES MEER OVER ONZE AANPAK

Aanpak

Agile • mvp • Handen uit de mouwen

Er zijn veel verschillende project methodieken om digitale producten met te realiseren. We bepalen per project wat de beste aanpak is. Drie elementen komen daarbij telkens terug: Agile, Minimal Viable Product (MVP) en Getting things done.

Agile (of Scrum) is momenteel het meest gebruikelijk voor het maken van online oplossingen. We zien Agile als een aanpak om meer functionaliteit te leveren binnen een kortere tijdspanne.

Denk groot, begin klein, dat is onze definitie van een Minimal Viable Product (MVP). Hoe kunnen we zoveel mogelijk toegevoegde waarde voor de eindgebruiker bereiken, met een minimale set aan functionaliteit.

Voor het maken van MVP’s gebruiken we vaak prototyping. Een prototype kan worden gebruikt om een ​​idee te demonstreren, financiering te vinden, feedback van gebruikers te krijgen en/of een beter begrip van de eisen en wensen te krijgen.

Soms gebruiken we een meer traditionele aanpak.Dan werken we volgende we waterval methodiek. In waterval projecten wordt het werk georganiseerd in lineaire opeenvolgende fasen die vooraf gepland worden.

wij werken voor

Kunnen we jou ergens mee helpen?

Voor elk project bedenken wij de beste aanpak. Hoe groot de uitdaging ook is. We zouden graag meer horen over jouw project en kijken hoe we daar samen een succes van kunnen maken.

NEEM CONTACT OP